duminică, 2 mai 2010

Ceara de albine

Ceara de albine


Descriere: Ceara de albine, un produs natural de tip plastic, a fost folosită în ultimii 5-10.000 de ani în diferite preparate. Si in ziua de azi se foloseste ceara de albine la prepararea unor unguente si balsamuri. De asemenea, ceara este folosita si in cosmetica, dar si pentru producerea lumânărilor şi a produselor înrudite.

Ingrediente bioactive : Ceara de albine contine substante cu efect bacteriostatic si bactericid (propolis), are un continut bogat de vitamina A.

Actiune : Ceara de albine are actiuni benefice asupra durerilor localizate extern ca de exemplu diferite afecţiuni şi/sau condiţii ale pielii ca acnee, infecţii ale pielii, bătături la picioare etc. Ca agent de protecţie pentru buze. Combinat cu alte produse naturale sau ingredienti chimici pentru scopuri cosmetice. Există mii de produse cosmetice care au ceara ca ingredient; la cea mai mare parte dintre ele, ceara este folosită ca şi compus care să dea consistenţa cerută de produsul final: măşti, creme, rujuri, alifii, plasturi, săpunuri etc. Fiind folosita folosita frecvent in cosmetica, ceara de albine are efect antiseptic, emolient, antiinflamator, cicatrizant.

Confera pielii un aspect neted şi elastic.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu